LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL

Västernorrlands län

Information

LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL är en verksamhet som finns i Sundsvall. I LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fodor, Devid Georg som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL på telefon .

Erbjuda nöjesaktiviteter laserspel, relax arrangemang med tillhörande mat och dryck riktat till privatpersoner och företag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL av bolagstypen Enskild firma.

LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL så är det följande:

LASERHALL SPORTARENA I SUNDSVALL har 830524-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.