Norrlands Hus & Mark Service

Västernorrlands län

Information

821015-XXXX är organisationsnummer för bolaget Norrlands Hus & Mark Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrlands Hus & Mark Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Norrlands Hus & Mark Service finns i.

Norrlands Hus & Mark Service har varit registrerat sedan 2001-12-20 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrlands Hus & Mark Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

Norrlands Hus & Mark Service är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Norrlands Hus & Mark Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrlands Hus & Mark Service så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Markentreprenad, byggentreprenad, möbelflytt, fastighetsuthyrning, maskinentreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrlands Hus & Mark Service och det är Ekström, Andreas Nils Helge som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,