Bostadsrättsföreningen MEJSELN

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Bostadsrättsföreningen MEJSELN. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sundsvall här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen MEJSELN tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sundsvall jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen MEJSELN är ej momsregistretat och har organisationsnummer 789200-0295.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 060-138200 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen MEJSELN på följande adress Nybrog. 6, 852 31, Sundsvall.

Bostadsrättsföreningen MEJSELN är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen MEJSELN så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Bonér, Åsa Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Suppleant . Klaesson, Berit Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.