Trettiotre Produktion

Västernorrlands län

Information

Trettiotre Produktion hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Trettiotre Produktion finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Trettiotre Produktion tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Trettiotre Produktion har haft sedan 1998-01-01. Trettiotre Produktion har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Trettiotre Produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 060-125711.

Sundsvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Trettiotre Produktion har idag 780104-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Trettiotre Produktion

Uthyrning och försäljning av ljud och ljus samt musik och underhållning även skräddarsydda produktioner inom arrangemang och underhållning.

I Trettiotre Produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Per Jörgen som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .