Modell Vision Sundsvall

Västernorrlands län

Information

770905-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Modell Vision Sundsvall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modell Vision Sundsvall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Modell Vision Sundsvall finns i.

Modell Vision Sundsvall har varit registrerat sedan 1998-02-19 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Modell Vision Sundsvall så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Modell Vision Sundsvall är och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Modell Vision Sundsvall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Modell Vision Sundsvall så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Modellagentur, Bemanningsföretag. Försäljning av kosmetika, import av kosmetika. Försäljning av IT produkter samt försäljning av tjänster inom IT området. Försäljning av tjänster inom film, foto och reklam, Bildbyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med Modell Vision Sundsvall och det är Elfving, Karl Mattias som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,