The Confusions Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

The Confusions Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som The Confusions Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

The Confusions Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-20.

The Confusions Ekonomisk förening som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2007-08-28. Men sedan 2007-09-20 så har The Confusions Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åsg. 4, 856 31, Sundsvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på The Confusions Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3689156.

Sundsvall arbetar för att bolag som The Confusions Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för The Confusions Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom intäkter kring orkestern The Confusions. Föreningen ska verka för att stimulera den poplulära kulturyttringen, genom att spela in och ge ut musik, spela inför publik och försäljning av skivor och relaterade artefakter, samt arrangerande kulturverksamhet. En viss medieproduktion samt grafiskt arbete.

Firmatecknare för The Confusions Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till The Confusions Ekonomisk förening och det är följande personer, Andersson-Knut, Sven Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson-Knut, Zarah Ingeborg som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfström, Dan Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Lars Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammerman, Mats Anders som är född 1961 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för The Confusions Ekonomisk förening är 769617-2761.