Trärike Vindkraft Ekonomisk förening

Västernorrlands län

Information

Trärike Vindkraft Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Sundsvall. I Trärike Vindkraft Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjörleifsson, Birgir Wicktor som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglöf, Per Allan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Lars Erik Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fersters, Lars Kristoffer Janis som är född 1954 och har titeln Suppleant, Henriksson, Siv Marie-Louise som är född 1946 och har titeln Suppleant, Smedjegård, Nils Ingvar som är född 1937 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Trärike Vindkraft Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Trärike Vindkraft Ekonomisk förening på telefon 060-504014.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att förse medlemmarna med egen vindkraft- producerad el och även främja medlemmarnas miljöintresse och vindkraftens utveckling. Föreningen skall bygga upp ett kapital som säkrar uppbyggnad, drift, underhåll och demontering av föreningens vindkraftverk.

Idag är Trärike Vindkraft Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Trärike Vindkraft Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Trärike Vindkraft Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Trärike Vindkraft Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trärike Vindkraft Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hjörleifsson, Birgir Wicktor -Hägglöf, Per Allan

Trärike Vindkraft Ekonomisk förening har 769601-6331 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.