Flickans design i Sundsvall

Västernorrlands län

Information

Innovativa motivlackslösningar av hög kvalitet. Reklam- och porträttfotografering samt grafisk design i olika former. Utbildning inom motivlackering, fotografering och design, samt försäljning av utrustning och förbrukningsmaterial till privatpersoner och företag för ovan nämnda verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flickans design i Sundsvall vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sundsvall så är Flickans design i Sundsvall ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2005-06-15 så skapades Flickans design i Sundsvall och bolaget är har F-skattsedel Flickans design i Sundsvall har haft det sedan 2005-08-18.

Flickans design i Sundsvall är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-18

760812-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Flickans design i Sundsvall och det finns många bolag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Flickans design i Sundsvall så går det att nå dem via telefon på 070-3451003 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flickans design i Sundsvall är Tolind, Linda Margareta som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .