Gush Picture

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och Gush Picture är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Gush Picture är ett av dem. Statusen för Gush Picture är att Bolaget är aktivt.

Gush Picture är ett Enskild firma och skapades 2005-09-22. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gush Picture ska trivas.

Gush Picture är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mediaproduktion, fotgrafering, retuschering, reklam, design av medieprodukter såsom trycksaker samt film, bilder, retusch. Utbildning i ämnena idrott, bild, fotografering, film, retusch, medieproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gush Picture är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20.

Idag är Gush Picture och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Gush Picture så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Gush Picture är Haraldsson Snell, Linda Maria C som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gush Picture har 760108-XXXX som sitt organisationsnummer.