Colors of Life

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Enskild firma som heter Colors of Life. Det finns flera verksamheter som liknar Colors of Life i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Colors of Life är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-05 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2005-02-04 så har Colors of Life varit registrerat och sedan 2004-01-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Colors of Life och det finns fler verksamheter som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Colors of Life så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Colors of Life så kan ni göra det på 0730-210291.

Healing, alternativbehandlingar, energimedicin, coaching, vägledning, helanderesor, workshops, utbildning, meditation, yoga, författarskap och tillhörande försäljning av böcker och trycksaker, produktion av musik, film och bilder och försäljning av dessa, handel med varor till verksamheten som stenar, smycken, textilier, hantverk, healingredskap och tillbehör, CD, DVD, böcker, konst i form av posters, tavlor, trummor, smycken, rökelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Ann Lillemor Tatjana som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Colors of Life har 750721-XXXX som sitt organisationsnummer.