Hawrys Restaurang & Pizzeria

Västernorrlands län

Information

750311-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hawrys Restaurang & Pizzeria. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hawrys Restaurang & Pizzeria är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Hawrys Restaurang & Pizzeria finns i.

Hawrys Restaurang & Pizzeria har varit registrerat sedan 2001-01-23 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hawrys Restaurang & Pizzeria så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Hawrys Restaurang & Pizzeria är och det finns flera bolag i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Hawrys Restaurang & Pizzeria är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hawrys Restaurang & Pizzeria så kan ni göra det på telefon genom 070-7743467 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria- och restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hawrys Restaurang & Pizzeria och det är Muhamad, Hawry Husein som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,