Sofia Sahlin Mentha Productions EF

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och Sofia Sahlin Mentha Productions EF är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sofia Sahlin Mentha Productions EF är ett av dem. Statusen för Sofia Sahlin Mentha Productions EF är att Bolaget är aktivt.

Sofia Sahlin Mentha Productions EF är ett Enskild firma och skapades 2006-08-03. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där företaget finns i jobbar för att företag som Sofia Sahlin Mentha Productions EF ska trivas.

Sofia Sahlin Mentha Productions EF är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04. I Sundsvall så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företaget producerar och konsulterar kulturella projekt med företag, ideella föreningar, landsting, kommuner, kulturinstitutioner och privatpersoner som kunder samt producerar även publika kulturella evenemang och arrangemang. Företaget bedriver agenturverksamhet för musiker med konsertarrangörer och bokare inom och utom landet som kunder. Företaget erbjuder egna konsertframträdanden samt tjänster inom trädgårds- jordbruksnäringen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sofia Sahlin Mentha Productions EF är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är Sofia Sahlin Mentha Productions EF och det finns flera företag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Sofia Sahlin Mentha Productions EF så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-171681.

.

De som är på något sätt har med Sofia Sahlin Mentha Productions EF är Sahlin, Anna Margareta Sofia som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sofia Sahlin Mentha Productions EF har 740118-XXXX som sitt organisationsnummer.