Hälsomix i Sundsvall

Västernorrlands län

Information

Hälsomix i Sundsvall hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sundsvall som är den kommunen där Hälsomix i Sundsvall finns. I Sundsvall så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hälsomix i Sundsvall tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hälsomix i Sundsvall har haft sedan 2007-02-01. Hälsomix i Sundsvall har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hälsomix i Sundsvall så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 060-574466.

Sundsvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hälsomix i Sundsvall har idag 730513-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hälsomix i Sundsvall

Friskvård, massage, kostrådgivning.

I Hälsomix i Sundsvall så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berggren, Linda Margareta som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .