Scandinavian Safety Consulting

Västernorrlands län

Information

Att medverka till ökat kunnande och förståelse hos företag och personer i personskydd och säkerhet, friskvård och träning samt friluftsliv och överlevnad i skog och mark. dessutom handel med säkerhetsutrustning, kosttillskott, idrottsutrustning, facklitteratur och friluftsutrustning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scandinavian Safety Consulting vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sundsvall så är Scandinavian Safety Consulting ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 1995-04-03 så skapades Scandinavian Safety Consulting och bolaget är har ej F-skattsedel.

720913-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundsvall.

Just nu är Scandinavian Safety Consulting och det finns många bolag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Safety Consulting så går det att nå dem via telefon på 060-172858 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scandinavian Safety Consulting är Sundberg, Jan Daniel som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .