JS Kommunikation

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och JS Kommunikation är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och JS Kommunikation är ett av dem. Statusen för JS Kommunikation är att Bolaget är aktivt.

JS Kommunikation är ett Enskild firma och skapades 2002-03-14. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som JS Kommunikation ska trivas.

JS Kommunikation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fordonsjournalistik, samhällsvetenskap, forskning- och utredningsverksamhet, föreläsningar samt författande av böcker och rapporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JS Kommunikation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är JS Kommunikation och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med JS Kommunikation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-148617.

.

De som är på något sätt har med JS Kommunikation är Strömbäck, Jesper Jarl som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JS Kommunikation har 710923-XXXX som sitt organisationsnummer.