Anclair Production and Development

Västernorrlands län

Information

I Sundsvall finns det ett Enskild firma som heter Anclair Production and Development. Det finns flera bolag som liknar Anclair Production and Development i Västernorrlands län. Sundsvall är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Anclair Production and Development är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-05-02 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2000-04-20 så har Anclair Production and Development varit registrerat och sedan 2000-05-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Anclair Production and Development och det finns fler bolag som är det i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med Anclair Production and Development så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Anclair Production and Development så kan ni göra det på 060-148871.

Verksamheten skall erbjuda projektledning inom främst utbildnings- och utvecklingsprojekt med fokus på demokrati, organisationsutveckling samt projektarbete. diskussionsledning-utbildning inom frågor som rör främst demokrati, organisationsutveckling samt projektarbete. arrangemang såsom konferenser och läger med inriktning på ovan nämnda områden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Anclair, Olof Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Anclair Production and Development har 701125-XXXX som sitt organisationsnummer.