MoorLake Marketing

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och MoorLake Marketing är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och MoorLake Marketing är ett av dem. Statusen för MoorLake Marketing är att Bolaget är aktivt.

MoorLake Marketing är ett Enskild firma och skapades 2003-05-07. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som MoorLake Marketing ska trivas.

MoorLake Marketing är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01. I Sundsvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av konsulttjänster inom marknadsföring och kommunikation såsom marknadsplaner, aktivitetsplanering, projektledning, produktionsplanering, marknadsundersökningar, public relations, direktmarknadsföring, telemarketing, utbildningar inom standard office programvara, fotografering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MoorLake Marketing är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01.

Idag är MoorLake Marketing och det finns flera bolag som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med MoorLake Marketing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-128988.

.

De som är på något sätt har med MoorLake Marketing är Johansson, Anna Christina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MoorLake Marketing har 700820-XXXX som sitt organisationsnummer.