L.I Produkter och Tjänster

Västernorrlands län

Information

Försäljning av egna produkter bl a kroppsvårdsprodukt i plast (fotslipen). Uthyrning och försäljning av äventyrsprodukter t ex en mekanisk rodeotjur. Mekanisk verkstad (tillverkning av customdelar) Fastighetsskötsel och byggentreprenad. Reparation och ombyggnad av transport- och entreprenadmaskiner t ex grävmaskiner, lastbilar, hjullastare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.I Produkter och Tjänster vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sundsvall så är L.I Produkter och Tjänster ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sundsvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundsvall och i Västernorrlands län. Redan 2004-01-26 så skapades L.I Produkter och Tjänster och företaget är har F-skattsedel L.I Produkter och Tjänster har haft det sedan 2004-01-08.

L.I Produkter och Tjänster är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

690424-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Sundsvall.

Just nu är L.I Produkter och Tjänster och det finns många företag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med L.I Produkter och Tjänster så går det att nå dem via telefon på 060-566244 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.I Produkter och Tjänster är Isaksson, Johan Tommy Lars-Olov som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .