Bydell Sömnad & Modedesign

Västernorrlands län

Information

Bydell Sömnad & Modedesign är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Bydell Sömnad & Modedesign finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bydell Sömnad & Modedesign som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2006-10-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bydell Sömnad & Modedesign så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sundsvall arbetar för att verksamheter som Bydell Sömnad & Modedesign ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bydell Sömnad & Modedesign. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Sömnad, modedesign och försäljning av kläder samt andra textila varor såsom hemtextil, skor, accessoarer, inredning. Dekorationsuppdrag, musikaliska uppdrag, samt upplevelseuppdrag (events). Modevisningar och liknande uppdrag. Import av tyger, konfektionsvaror, skor och inredning. Handel med värdepapper.

Firmatecknare för Bydell Sömnad & Modedesign är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bydell Sömnad & Modedesign och det är följande personer, Bydell Absér, Anna Gunvor Katarina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, Absér, Rolf William som är född 1947 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Bydell Sömnad & Modedesign är 690423-XXXX.