HP IMPORT Peter Johansson

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundsvall och HP IMPORT Peter Johansson är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HP IMPORT Peter Johansson är ett av dem. Statusen för HP IMPORT Peter Johansson är att Bolaget är aktivt.

HP IMPORT Peter Johansson är ett Enskild firma och skapades 1988-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sundsvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HP IMPORT Peter Johansson ska trivas.

HP IMPORT Peter Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Sundsvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Import av hushållsartiklar samt försäljning på postorder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HP IMPORT Peter Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är HP IMPORT Peter Johansson och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundsvall.

Vill man komma i kontakt med HP IMPORT Peter Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-150360.

.

De som är på något sätt har med HP IMPORT Peter Johansson är Johansson, Hanz Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Ulander-Johansson, Anna Gisela som är född 1966 och har titeln Prokurist, .

HP IMPORT Peter Johansson har 671231-XXXX som sitt organisationsnummer.