Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson

Västernorrlands län

Information

Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1995-09-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sundsvall arbetar för att verksamheter som Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Handel, utveckling, konsultation, produktion, reparation och montage inom följande områden el, elektronik, mekanik och hydraulik.

Firmatecknare för Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson och det är följande personer, Pettersson, Lars Åke som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hydraulik och Elektronik Lars Å Pettersson är 640711-XXXX.