Njurunda El- och Teletekniska

Västernorrlands län

Information

Njurunda El- och Teletekniska är ett av många verksamheter som finns i Sundsvall. Det är nämligen den kommunen som Njurunda El- och Teletekniska finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Njurunda El- och Teletekniska som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1985-11-11. Men sedan 2003-08-04 så har Njurunda El- och Teletekniska varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Njurunda El- och Teletekniska så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6999194.

Sundsvall arbetar för att verksamheter som Njurunda El- och Teletekniska ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Njurunda El- och Teletekniska. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Handel med, samt installation av el-, tele-, radio- och TV- anläggningar. Konsultativ verksamhet inom el- och telesektorn. Tjänster inom åkeri- och transportsektorn.

Firmatecknare för Njurunda El- och Teletekniska är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Njurunda El- och Teletekniska och det är följande personer, Åberg, Sven Tomas som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Njurunda El- och Teletekniska är 630328-XXXX.