Restaurang Farid

Västernorrlands län

Information

610723-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Restaurang Farid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Farid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundsvall som är den kommunen som Restaurang Farid finns i.

Restaurang Farid har varit registrerat sedan 2005-09-08 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Farid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

Restaurang Farid är och det finns flera verksamheter i Sundsvall som också är .

Firmatecknare för Restaurang Farid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Farid så kan ni göra det på telefon genom 0611-20828 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Farid och det är Baharizadeh, Hassan som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,